?

שאלות גולשים

ש.
מהו חלבון מי גבינה?
ת.

מי גבינה הינם תוצר לוואי טבעי של תהליך ייצור הגבינה. זהו בעצם הנוזל שנותר כאשר המוצקים בחלב נלחצים יחד, כדי ליצור גבינה. מי הגבינה עשירים מאוד בחלבון ואחוזי השומן בהם – נמוכים ביותר. על מנת לנצל היטב את יתרונות רכיביו, עובר הנוזל תהליכים של סינון, טיהור וייבוש  לאבקה. 

ש.
מהו אחוז הלקטוז באבקת חלבון מי גבינה?
ת.

אחוז הלקטוז באבקת חלבון מי הגבינה של GS-SPORT עומד על כ 9%.

ש.
מהו ערך ביולוגי של חלבון?
ת.

מדד איכות החלבון נע בין 0 ל 100 כאשר ניצול מלא של חלבון נחשב לערך ביולוגי 100

כלומר, 100% מהחלבון שעוכל בגוף ונשמר.
חלבון ביצה וחלבון מי גבינה נחשבים לבעלי הערך הביולוגי הגבוה ביותר ואליהם מושווים חלבונים אחרים.

ש.
האם קיימת אפשרות למטפלים ממקצועות שונים (דיאטנים, מאמנים וכו') לפרסם עצמם באתר?
ת.

כן, למטפלים מביניכם קיימת אפשרות להירשם באתר לקבוצת המטפלים של מותגי מרשל, ובכך להקים כרטיס מטפל, שיהפוך לחלק מכובד ממאגר המטפלים המקצועיים שבאתר. כך תתאפשר הזדמנות לחשיפה בקרב אלפי גולשים, הפוקדים את האתר מידי יום ביומו.

יש לזכור כי המערכת שומרת לעצמה את הזכות לשנות פרטים המופיעים בדף המלל החופשי שבטופס ההרשמה, בהתאם לשיקוליה. כמו כן מערכת האתר שומרת לעצמה את הזכות לדחות פניות להרשמבה, בהתאם לשיקוליה, מבלי לנמק.לחצו על הלינק להצטרפות למועדון מטפלים.

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ