?

MY WHEY בטעם קפה

מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה. 
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו. 
תכולת השומן במי הגבינה נמוכה, בעוד שתכולת החלבון בו גבוהה ביותר.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
ריכוז פחמימות נמוך.

חתך אופייני של חומצות אמינו במנת הגשה (מ"ג ל- 33 גרם):

חומצת אמינו כמות
חומצה גלוטמית 4082
לאוצין 2547
חומצה אספרטית 2486
ליזין 2118
תראונין 1504
איזולאוצין 1442
ולין 1350
פרולין 1289
אלנין 1136
סרין 1105
פניל אלנין 798
טירוזין 706
ציסטאין 583
ארגינין 552
מתיונן 491
היסטדין 460
גליצין 430
טריפטופן 399

סימון תזונתי מנת הגשה 33 גרם 100 גרם 
אנרגיה (קלוריות) 134 406
חלבונים (גרם) 24.9  75.3
פחמימות (גרם) 3.7 11.3
סך שומנים (גרם) 2.2 6.6
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) 0.9 2.8
חומצות שומן טראנס (גרם) 0.5>  0.5> 
כולסטרול (מ"ג) 58 177
נתרן (מ"ג) 106 320


רכיבים: 92% חלבון מי גבינה מרוכז, קפה נמס, מתחלב (לציטין סויה), חומרי טעם וריח, ממתיקים (E952, E955, E954), מונע התגיישות (E551).

מידע על אלרגנים: מכיל: חלב וסויה.

עלול להכיל: חיטה- גלוטן וביצים.



שימוש מומלץ: בימי אימון 2 מנות הגשה: מנה אחת לאחר האימון ומנה שנייה בין הארוחות. בימים ללא אימון ניתן לקחת מנה בין הארוחות. 
הוראות הכנה: יש לערבב כף מדידה גדושה (33 גרם) עם 200 מ"ל מים קרים או חלב קר. 


תכולה: 2.27 ק"ג/ 600 גרם

כשר חלבי- אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין

לתווית המוצר

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ