?

MY WHEY בטעם עוגיות

מי גבינה הינם תוצר לוואי של ייצור גבינה. 
בתהליך הייצור של אבקת חלבון מי גבינה, מבודדים את החלבון ממי הגבינה בכדי להעלות משמעותית את ריכוזו. 
תכולת השומן במי הגבינה נמוכה, בעוד שתכולת החלבון בו גבוהה ביותר.
זמינותו הביולוגית של חלבון מי הגבינה נחשבת לגבוהה ביותר.
חלבון מי הגבינה מהווה מקור מעולה לחומצות אמינו והוא מכיל ריכוז גבוה של חומצות אמינו מסועפות- (BCAA (Branched Chain Amino Acids.
ריכוז פחמימות נמוך.

חתך אופייני של חומצות אמינו (מ"ג) במנת הגשה (33 גרם)

חומצת אמינו כמות
חומצה גלוטמית 4134
לאוצין 2580
חומצה אספרטית 2518
ליזין 2145
תראונין 1523
איזולאוצין 1461
ולין 1368
פרולין 1306
אלנין 1150
סרין 1119
פניל אלנין 808
טירוזין 715
ציסטאין 591
ארגינין 560
מתיונין 497
היסטדין 466
גליצין 435
טריפטופן 404

סימון תזונתי מנת הגשה 33 גרם 100 גרם 
אנרגיה (קלוריות) 136 412
חלבונים (גרם) 24.8  75.1 
פחמימות (גרם) 3.5 10.7
סך שומנים (גרם) 2.5 7.6
מתוכם חומצות שומן רוויות (גרם) 1.1 3.4 
חומצות שומן טראנס (גרם) 0.5>  0.5> 
כולסטרול (מ"ג) 60 180
נתרן (מ"ג) 106 323


רכיבים: 94% חלבון מי גבינה מרוכז, עוגיות טחונות, מתחלב (לציטין סויה), חומרי טעם וריח, ממתיק (E952, E955, E954), מונע התגיישות (E551).

מידע על אלרגנים: מכיל: גלוטן (חיטה, שעורה, שיבולת שועל), חלב, סויה, אגוז (שקד, מלך, לוז, קשיו, פקאן, קוקוס, ברזיל, ערמונים, מאקדמיה, צנובר, פיסטוק), ביצים ושומשום.
עלול להכיל: בוטנים, דגים, גלוטן (שיפון).


שימוש מומלץ: בימי אימון 2 מנות הגשה: מנה אחת לאחר האימון ומנה שניה בין הארוחות. בימים ללא אימון ניתן לקחת מנה בין הארוחות. 
הוראות הכנה: יש לערבב כף מדידה גדושה (33 גרם) עם 200 מ"ל מים קרים או חלב קר.


תכולה: 2.27 ק"ג/ 600 גרם

כשר חלבי- אבקת חלב נוכרי בהשגחת הרבנות ראש העין
 

לתווית המוצר

למידע נוסף השאירו פרטים ונחזור אליכם
logo
© 2014 כל הזכויות שמורות נוטריקר בע”מ